Ik ga op reis & ik neem mee... eten & drinken

Wanneer je onderweg bent en je kindje iets wil laten eten of drinken, is het handig om kindvriendelijk servies mee te nemen dat tegen een stootje kan én praktisch is zodat jouw auto of fietstas niet volledig besmeurd wordt.

In deze blog verzamelen we al onze favoriete must-haves om het ook onderweg proper te houden. 

Ready to go? 

Kies voor een snackbeker en/of -doosje om koekjes, fruit of snoepgroentjes in op te bergen. Ze zijn perfect voor kleine handjes en gemaakt van stevig materiaal. 
 
Ook een knijpzakje is super handig! Het is perfect om bijvoorbeeld zelfgemaakte puree, smoothies, appelmoes, yoghurt en zoveel meer in te doen. Bovendien is het herbruikbaar en dankzij een handige clip te bevestigen aan je verzorgingstas en/of kinderwagen. 
 
Voorgemaakte papjes voor je baby kan je dan weer zorgeloos meenemen in thermopotjes, zo blijven ze langer warm (groentepap) of koud (fruitpap).

Wil je de kledij van je kindje toch een beetje proper houden als je onderweg bent? Dan kan je best enkele extra slabben voorzien. Er bestaan heel wat verschillende soorten slabben en om hierin een keuze te maken, kijk je best zelf naar wat je het liefst gebruikt of nodig hebt. Kwijlt je kindje vaak? Dan kan een bandana slab een goede oplossing bieden. Morst je kindje vaak? Dan kan een mouwslab een goed idee zijn. 

Ontdek hier voor iedereen wat wils!  

Wij vinden picknicken zo leuk! Je kiest zelf de locatie, het eten dat je meeneemt en je bent helemaal vrij om te doen en laten wat je wil.  

Maar bij een picknick hoort ook een goede voorbereiding, zeker met kindjes erbij. Kies bijvoorbeeld voor lichtgewicht bordjes en neem drinken mee in een drinkbus. Helemaal kidsproof én goed voor het milieu. 

We hebben ook nog tal van andere accessoires om compact, praktisch én stijlvol te picknicken.