Ik ga op reis & ik neem mee... onderweg

Op reis gaan met je gezin vergt heel wat organisatie vooraf. Vertrek je met het vliegtuig of neem je de auto? Elke trip heeft z’n specifieke noden.

In onze nieuwe blog verzamelden we alle essentiële vervoersmiddelen om je kindje overal veilig mee naartoe te nemen

Garandeer de veiligheid van je kleine passagier tijdens jullie reis en kies voor een degelijke autostoel. Autostoelen worden opgedeeld in 3 groepen, afhankelijk van de leeftijd van je kindje. 

We hebben heel wat autostoelen in ons gammma dus kom gerust eens langs in onze winkel om te weten te komen welke autostoel het meest geschikt is voor je kindje én jouw auto. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Ook hebben we verschillende accessoires die de lange autorit wat aangenamer maken voor zowel jezelf als je kindje. Ontdek ze hier. 

Als je op reis gaat, is het van belang om een buggy te hebben die makkelijk opvouwbaar is, niet teveel plaats inneemt en tegen een stootje kan. Een plooibuggy voldoet aan die eisen. Je kan ‘m gebruiken vanaf je kindje 6 maanden oud is en zelfstandig rechtop kan zitten.

Plan je een fietsvakantie of maak je regelmatig fietsuitstapjes met het gezin? Zorg er dan voor dat je goed bent uitgerust en je kindje veilig mee op de fiets kan. 
 
Wij raden aan om pas te gaan fietsen met je kindje van zodra het goed rechtop kan zitten.  

Je hebt dan de keuze tussen een fietsstoeltje of een fietskar.

Loopt je kindje en is hij voldoende stabiel? Probeer ‘m dan eens op een loopfiets of step te zetten.

Dankzij de 3-in1 driewielers van Trybike en de 2-in1 steps van Scoot and Ride kan je kindje op een veilige manier kennis maken met het fietsen & steppen. 

Let op: vergeet je kindje nooit een helm aan te doen als hij bij jou op de fiets zit of leert fietsen/steppen! 

Plan je lange wandelingen met je kindje? Dan is het handig om jezelf te voorzien van een kinderdrager of bolderkar.

Bij het gebruik van een kinderdrager zit je kindje veilig & comfortabel op jouw schouders en kunnen jullie samen genieten van het moment.  
 

Dé nieuwste aanwinst in onze winkel is VEER, een combinatie van een cruiser en kinderwagen die geschikt is voor elk terrein, zelfs al hij is volgeladen met kinderen en spullen. De perfecte match dus voor elk avontuur.

Wil je ‘m graag eens in het echt zien en uittesten? We hebben een toonzaalmodel in onze winkel staan dus kom gerust eens langs!