Ik ga op reis & ik neem mee... strandspeelgoed

Let’s go to the beach, please!

Een stranddag kan zo ontspannend zijn; languit in de zon liggen, een boek lezen, strandkastelen bouwen met je kindje, … De voorbereiding ervan kan echter wel wat stress met zich meebrengen. Met onze musthaves ben je helemaal klaar voor een zorgeloos en kidsproof dagje aan het strand!  

Putten graven, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, beach tennis,… Noem maar op. Het strand staat garant voor urenlang speelplezier voor jong én oud.  
 
Maak vooraf een selectie van het strandspeelgoed dat je wil meenemen, afhankelijk van de leeftijd van je kindje, zodat je geen onnodige spullen meezeult.

Kies een rustig plekje uit op het strand en maak het gezellig met de nodige accessoires zoals een strandstoel en/of strandlaken.
 
Wil je 's middags picknicken? Zorg dan voor een koelbox om je eten en drankjes koel te houden.

Die warme zonnestralen zijn heerlijk maar denk eraan dat ze ook ongezond zijn. Zeker voor de tere huid van je kindje. Zorg daarom voor de nodige zonbescherming om een zonneslag of verbande huid te voorkomen.

Begint je kindje te lopen? Dan kan je hem best zwembandjes of een zwemvest aandoen als je je in de buurt van de zee bevind. Deze zorgen ervoor dat je kindje met zijn hoofdje boven water blijft drijven, moest er iets gebeuren. 
 
Let op: laat je kindje nooit alleen in de buurt van water als het nog niet kan zwemmen!