Ik ga op reis & ik neem mee... verzorging

Ook op reis moet je kindje verzorgd worden; een badje krijgen, ingesmeerd en ververst worden, ….  Met onze checklist ben je helemaal voorbereid en kan je kindje elke dag proper aan een nieuwe reisdag beginnen! 

1. It's bath time

Een badje geven aan je kindje is een dagelijkse bezigheid. Wij hebben opvouwbare badjes niet veel plaats innemen en je overal mee naartoe kan nemen.

Omdat de huid van je kindje heel puur is en je dat uiteraard graag zo wil houden, is het van belang om de juiste verzorgingsproducten mee te nemen.  Niet veel plaats meer in je toilettas? No worries: Naif heeft een travelkit met producten in handig reisformaat, dus makkelijk mee te nemen en geen gedoe bij de douane.

Ook de tandjes moeten gepoetst worden! Neem een vingertandenborstel mee als je kindje nog een baby is.  Is je kindje al wat ouder? Dan is een gewone of elektrische tandenborstel perfect!

Voorzie ook een badjas en/of poncho voor je kindje. Je kan het gebruiken om je kindje warm te houden na een badje maar het is ook heel praktisch om bij te hebben aan het strand of zwembad. 

2. Smeren is weren

Buiten spelen, plonsen in het zwembad, zwemmen in de zee, … Het zijn super leuke activiteiten die je ongetwijfeld wel eens zal doen als je op vakantie bent. Maar niet te vergeten dat je kindje tijdens het buiten zijn ook langdurig wordt blootgesteld aan de zon, wat schadelijk is voor hun broze huid. Je kindje insmeren met een hoge beschermingsfactor is daarom een must!

3. Mugwerende producten

Niets zo vervelend als zoemende muggen rond je hoofd. Behalve dat het slapeloze nachten en irritante jeuk veroorzaakt, kunnen muggen ook ziektes overbrengen. Een goed anti-muggenmiddel voor kinderen en een verzachtende crème is daarom essentieel om mee te nemen op vakantie. 

4. Toilettassen

Verzamel alle crèmes in een praktische toilettas. Wij hebben een mooie selectie waartussen je ongetwijfeld een leuk exemplaar zal vinden.

5. Op het potje

Ben je net gestart met zindelijkheidstraining? Dan kan je dit op vakantie best verder zetten, ook al is het als ouder een hele klus om ermee bezig te zijn. De potjes van My Carry zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook licht in gewicht en hebben een handig handvat zodat je kindje deze zelf kan meenemen.