Sebra meegroeibed Limited Edition "Black Wooden"

Ken jij deze limited edition al?

Koop dit bed

Hebben jullie het exclusieve zwarte Sebra bed al gespot bij ons?  Het is niet enkel een eye-catcher in onze winkel, maar in elke baby-en kinderkamer.  Het is een prachtig stuk zowel voor de vintage-lover als voor ouders die houden van een strak en clean interieur.

Het land van ooit

FSC Certified

Het bedje is handgemaakt uit berkenhout en draagt het FSC Mix Label. Dat wil zeggen dat het materiaal waaruit het gemaakt is FSC gecertificeerd is. Bovendien is het bedje behandeld met een milieuvriendelijk, mat, zwart gepigmenteerd en op water gebaseerd vernis. Het geeft het bed niet alleen een unieke look, maar is ook nog eens milieuvriendelijk en helpt om het bedje een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te geven.

Het bed doet de slogan “het bed dat meegroeit met je kind” alle eer aan. Je kindje kan erin slapen tot ongeveer 7 jaar.
Het land van ooit

Werking meegroeibed

Het heeft een verstelbare bodem waardoor je je baby in de eerste levensmaanden makkelijk in en uit z’n bedje kan tillen.  Wordt je baby wat groter en wil hij op ontdekking gaan?  Verlaag dan de bodem zodat het bedje opnieuw een veilige, geborgen omgeving is.

Je schuift het bed makkelijk uit van een babybed naar een juniorbed.  Het rekje vooraan kan er uit gehaald worden zodat je kind zelf in en uit het bedje kan stappen.De lange levensduur van het bed is de investering dus meer dan waard, niet alleen voor jezelf maar ook voor het milieu.

Wij verkopen het bedje ook in combinatie met de bijhorende matras.  De matras kan je eerst gebruiken in het babybedje. Als je peuter klaar is voor een volgende fase dan heb je een extra inlegstuk zodat je een grotere matras hebt. 
Het land van ooit

De verschillende fasen van het baby & junior meegroeibed

  • Merk: Sebra
  • Materiaal: berkenhout
  • Afmeting wieg/ledikant: 112,5 x 70 x 88 (lxbxh)
  • Afmeting juniorbed: 150 x 70 x 88 (lxbxh)
  • Afmeting matras ledikant: 70 x 112,5 cm + extra verlengstuk voor juniorbed: 70 x 42,5 cm
  • Ontwerp: Viggo Einfeldt

Koop dit bed