It’s a boy - it’s a girl

Hoera! Jullie verwachten een baby’tje.

Om je zo uitgerust mogelijk aan de bevalling te laten beginnen, is Het land van Ooit er om je nog een extra handje te helpen.  Naast het leggen van je geboortelijst kan je voortaan bij ons ook terecht voor een stijlvol en origineel geboortekaartje.

Hoe werkt het?


Maak hier je afspraak en beantwoordt kort wat vraagjes. Op de dag en het uur van jouw voorkeur komt de ontwerper van Kapitein Kaart naar Het land van Ooit. Wordt het een kaartje uit de collectie of eentje op maat? Dat en zo veel meer kunnen jullie samen bij ons bespreken.

Wie zal je kaartje ontwerpen?


Kapitein kaart is een fris en tweekoppig bedrijf gelegen in hartje Kontich, gespecialiseerd in piekfijn geboortedrukwerk en de grafische vormgeving ervan. Ze creëren mooie, originele en kwalitatieve geboortekaartjes, volledig op maat of uit hun bestaande collectie. Een one-stop-shopping adres voor al je geboortedrukwerk, stickers, enveloppen, buttons, en meer.

Veelgestelde Vragen

De geboortekaartjes-service wordt volledig uitgevoerd door Kapitein Kaart (onderdeel van KnallFabrik vof). Het Land Van Ooit (HLVO nv) heeft enkel zicht op geboekte afspraken in de winkel. Alle communicatie en afhandeling gebeurt met een medewerker van Kapitein Kaart. Alle gegevens, bespreking, communicatie, betaling en geschillen verlopen dus via:

Kapitein Kaart
Sint-Martinusplein 4
2550 Kontich

BTW BE 0751563324

Contact & info:

info@kapiteinkaart.be
+32 (0)477 50 54 44 (Kristof)
+32 (0)476 38 01 05 (Ruben)

www.kapiteinkaart.be