Jouw geboortelijst bij Het land van Ooit

Inbakerdoeken, luieremmers, wipstoeltjes, speendoekjes,...
Als je voor de eerste keer zwanger bent en gaat winkelen voor je toekomstige wonder gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Maar zelfs bij een tweede of derde kindje, word je al snel overdonderd door het grote aanbod aan baby- en kinderproducten. Daarom is het een goed idee om een geboortelijst te leggen. Niet alleen zorg je er zo voor dat vrienden en familie jouw favoriete spulletjes kopen, het is ook de uitgelezen kans om je door vakmensen te laten informeren over wat je echt nodig hebt eens je baby geboren is.

Slapende Baby

Een lijst bij Het land van Ooit?

1. 20 jaar ervaring

Maken van ons professionals in het zorgvuldig uitkiezen van de mooiste en meest exclusieve merken in de beste kwaliteit. Wij bieden je persoonlijk advies en een uitstekende dienst na verkoop.

2. Lijst online raadplegen

Online volg je alles snel en gemakkelijk op. Via een persoonlijke login kunnen je family & friends naar hartenlust cadeautjes voor je baby’tje shoppen.

geboortelijst leggen bij Het land van Ooit

3. Wat met aankoopverplichting?

Waarbij je precies een aankoopverplichting hebt en waarbij niet vertellen we jou bij het leggen van je geboortelijst.

4. Persoonlijk 

Een geboortelijst leggen is iets heel persoonlijks. Wij luisteren graag naar jouw wensen en adviseren je waar nodig.

5. Zonder zorgen

Geniet zonder zorgen dankzij onze jarenlange expertise. Wij volgen je geboortelijst in real time op en zorgen dat, na een seintje van jullie, alles klaarstaat voor een snelle stop in onze shop.

Bereid je voor

Kom voorbereid naar jouw afspraak en gebruik deze checklist of de geboortegids om na te gaan wat je op je lijst wil zetten. 

Lees checklist Lees Geboortegids

Veelgestelde vragen

Wanneer moeten we een geboortelijst leggen?

Je reis door Het Land Van Ooit begint als je in de 5de tot 6de maand van je zwangerschap bent met een afspraak bij één van onze lijstleggers. 

Wanneer bel ik best voor een afspraak? 

Het leggen van een geboortelijst gebeurt altijd op afspraak. Je belt ons best rond de 4de tot 5de maand van je zwangerschap. Zeker als je enkel op zaterdag kan, is goed op tijd bellen geen overbodige luxe.

Hoe verloopt het precies?

We nemen voor elke lijst zo’n 3,5 uur de tijd. Ben je zwanger van je eerste kindje en is ons Land nog onontgonnen terrein voor jou? Dan leiden we je stap voor stap rond met een woordje uitleg.

Wat met verplichte artikelen? 

Als je je geboortelijst komt afsluiten, kijken wij na welke artikelen nog niet verkocht zijn. Je ben niet verplicht die items zelf te kopen, tenzij het om een “verplicht artikel” gaat. Dat zijn meestal seizoensgebonden artikelen, zoals kleding, of een product dat speciaal voor jou besteld werd. 

Hoe kan je je voorbereiden? 

Een goede voorbereiding maakt een wereId van verschil. Ook daar helpen we jou graag bij. Blader doorheen onze catalogus (die kan je ook gratis komen afhalen in de winkel als je een afspraak hebt) of bekijk ons assortiment op onze website. Meet de babykamer op als je meubeltjes nodig hebt. Spring op voorhand al eens binnen om je over de grotere artikelen, zoals wandelwagens en kinderkamers, te informeren. Ga eens door onze checklist en duid aan wat je graag op je lijst wil zetten.

Wat na je afspraak? 

Ook na je afspraak ben je altijd welkom om artikelen toe te voegen aan je lijst. Neem een mandje in de winkel en vraag ons nadien om deze spulletjes mee op je lijst te zetten.