Jullie zijn zwanger.

Proficiat! Wat een geweldig nieuws.

Een hele nieuwe wereld gaat voor jullie open. Maar ook bij een 2de of 3de kindje, word je nog steeds overdonderd door het grote aanbod aan baby- en kinderproducten. Daarom zijn wij er om je bij te staan met het leggen van jouw geboortelijst.Niet alleen zorg je er zo voor dat vrienden en familie jouw favoriete spulletjes kopen, het is ook de uitgelezen kans om je door vakmensen te laten informeren over wat je echt nodig hebt eens je baby geboren is.

Wil je een geboortelijst voor je 2de, 3de, ... kindje maar heb je echt geen nood meer aan onze professionele begeleiding?
Dan hoef je hiervoor geen afspraak te maken. Kom langs in de winkel & we geven je de nodige uitleg.


Hoe verloopt het leggen van je lijst


  • Om rustig de tijd te kunnen nemen, vragen we je om op tijd te komen. Voorzie best 3,5 uur voor het leggen van je lijst.

  • Neem je checklist zeker mee. We stellen je zoveel mogelijk vragen om je zo goed mogelijk te helpen.

  • Jullie worden stap voor stap door al onze afdelingen begeleid.

  • Voor producten met aankoopverplichting heb je 4 werkdagen bedenktijd na het leggen van je lijst
     
  • Onze collega Mariska legt je hier graag persoonlijk uit hoe alles juist in zijn werk gaat.


Kan ik me voorbereiden?


  • Zeker! Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze geboortegids is een bron van inspiratie maar ook onze socials & website staan vol ideeën.

  • Voor informatie over meubelen, kinderwagens of autostoelen kom je best vooraf al eens naar de winkel zodat we je uitgebreid kunnen informeren over welk product het beste bij jou past. Op die manier hebben we tijdens het leggen van je lijst meer tijd voor de overige afdelingen.

  • Gebruik ook zeker de checklist achteraan in de geboortegids. Heb je reeds spullen van een 1ste kindje die je graag wil aanvullen? Bekijk dan goed de specificaties van deze items. Zo kunnen accessoires en uitbreidingen eenvoudig besteld worden.


Een afspraak maken kan;


Online
Via de online afsprakentool kan je tot 4 maanden ver een afspraak vastleggen op de datum die jou het beste past.

Telefonisch
Door ons te bellen op het nummer 03 843 30 05

In de winkel
Ben je in de winkel en kan je niet wachten om je te laten verleiden met al dat moois? Dan kan je ook ter plaatse een afspraak maken voor het leggen van je geboortelijst. En met de geboortegids die je meekrijgt, kan je al volop inspiratie op doen.

Geboortelijst via videocall
Wil je graag bij ons je geboortelijst leggen maar geraak je door omstandigheden niet tot in de winkel? Geen probleem! Via videocall begeleiden we je doorheen de verschillende afdelingen alsof je bij ons op bezoek bent en geven we je alle nodige info zodat je optimaal kan genieten van dat nieuwe, kleine geluk. Ook voor een 2de kindje is dit ideaal! Hou er wel rekening mee dat je voor deze afspraak een computer met webcam, tablet of smartphone met een stabiele internetverbinding nodig hebt. Zodoende kan je afspraak vlot verlopen. Maak hier je afspraak.

 


10% korting


Iedereen kan een geboortelijst leggen bij Het land van Ooit. Bovendien geniet je van 10% korting in shoptegoed op de totaal aangekochte waarde van jouw geboortelijst, wanneer je je lijst komt afsluiten.

Sommige producten die je op de geboortelijst zet, zal wel verplicht moeten aankopen. Dit doen we omdat deze dan speciaal voor jou besteld worden of omdat het een seizoensproduct is. Waar je precies aankoopverplichting bij hebt en waarbij niet, vertellen we jullie bij het leggen van jullie lijst.


Wat na je afspraak?


Ook na je afspraak ben je altijd welkom om artikelen toe te voegen aan je geboortelijst. Je kan dat in de winkel doen of toevoegingen/wijzigingen doorgeven aan geboortelijsten@hetlandvanooit.be. 

Je baby is geboren. 
Bel ons even op of stuur een mailtje naar geboortelijsten@hetlandvanooit.be met de naam en de geboortedatum van je kleine wonder. Je kan je geboortelijst zelf openzetten voor vrienden en familie.

Ophalen van artikelen
Maak altijd een afspraak voor het ophalen van artikelen van je geboortelijst. Zo kunnen we steeds alles netjes klaar zetten voor jou.

Wil je je geboortelijst afsluiten?
Hiervoor moet je wel even een afspraak maken. Dit kan eenvoudig online op onze website.

Heb je nog vragen?

Heb je nog enkele vragen over het leggen van een geboortelijst bij Het land van Ooit? Klik dan hier op onze FAQ pagina, daar vind je nog een hele bron aan informatie!
Vind je daar niet wat je zocht? Stuur ons dan gerust een mailtje!

FAQ
Contact
Over ons

Bekijk onze geboortegids