Jullie zijn zwanger.

Proficiat! Wat een geweldig nieuws.

Een hele nieuwe wereld gaat voor jullie open. Maar ook bij een 2de of 3de kindje, word je nog steeds overdonderd door het grote aanbod aan baby- en kinderproducten. Daarom zijn wij er om je bij te staan met het leggen van jouw geboortelijst.Niet alleen zorg je er zo voor dat vrienden en familie jouw favoriete spulletjes kopen, het is ook de uitgelezen kans om je door vakmensen te laten informeren over wat je echt nodig hebt eens je baby geboren is.

Wil een geboortelijst voor je 2de, 3de, ... kindje maar heb je echt geen nood meer aan onze professionele begeleiding? Dan hoef je hiervoor geen afspraak te maken.

 

Een geboortelijst bij Het land van Ooit?


Een afspraak maken kan;


Online
Via de online afsprakentool kan je tot 4 maanden in de toekomst kijken om te zien welke datum best past om een geboortelijst te leggen.

Telefonisch
Doe je het toch liever telefonisch, dat kan op 03 843 30 05

In de winkel
Kan je niet wachten om al het moois te zien en ben je in de winkel? Ook daar kan je een afspraak maken voor het leggen van een lijst. Je krijgt de geboortegids dan meteen mee.

 

.


Kan ik me voorbereiden?


  • Zeker! Een goede voorbereiding is het halve werk. De geboortegids is een bron van inspiratie. Ook op onze socials of website kan je ideetjes op doen.

  • Voor informatie over meubelen, kinderwagens of autostoelen kan je vooraf al eens naar de winkel komen. Dan nemen we daar uitgebreid de tijd om de nodige uitleg te geven. Tijdens het leggen van de lijst zelf hebben we dan meer tijd voor al de overige afdelingen.

  • Gebruik de checklist achteraan in de geboortegids. Heb je reeds spullen in huis? Bekijk het merk model/afmetingen. Accessoires en uitbreidingen kunnen op deze manier eenvoudig besteld worden.


Hoe verloopt het leggen van je lijst


  • Om rustig de tijd te kunnen nemen, vragen we je om op tijd te komen. Voorzie best 3,5 uur voor het leggen van je lijst.

  • Neem je checklist zeker mee. We stellen je zoveel mogelijk vragen om je zo goed mogelijk te helpen.

  • Jullie worden stap voor stap door al onze afdelingen begeleid.

  • Voor producten met aankoopverplichting heb je 4 werkdagen bedenktijd na het leggen van je lijst.


10% korting


Iedereen kan een geboortelijst leggen bij Het land van Ooit. Wil je echter graag genieten van de 10% korting op de totaal aangekochte waarde,dan is het nodig;

→ dat je minstens 35 artikelen op je geboortelijst plaatst
→ dat er voor een minimum van 1500 Euro totaalwaarde verkocht is van je geboortelijst

Waar je precies aankoopverplichting bij hebt en waarbij niet, vertellen we jullie bij het leggen van jullie lijst.


Wat na je afspraak?


Ook na je afspraak ben je altijd welkom om artikelen toe te voegen aan je geboortelijst. Je kan dat in de winkel doen of toevoegingen/wijzigingen doorgeven aan geboortelijsten@hetlandvanooit.be. 

Je baby is geboren. 
Bel ons even op of stuur een mailtje naar geboortelijsten@hetlandvanooit.be met de naam van je kleine wonder. Je kan je geboortelijst zelf openzetten voor vrienden en familie.

Ophalen van artikelen
Maak altijd een afspraak voor het ophalen van artikelen van je geboortelijst. Zo kunnen we steeds alles netjes klaar zetten voor jou.

Wil je je geboortelijst afsluiten?
Hiervoor moet je wel even een afspraak maken. Dit kan eenvoudig online op onze website → www.hetlandvanooit.be bij “Geboortelijst afsluiten”.

Heb je nog vragen?

Heb je nog enkele vragen over het leggen van een geboortelijst bij Het land van Ooit? Klik dan hier op onze FAQ pagina, daar vind je nog een hele bron aan informatie! Vind je daar niet wat je zocht? Stuur ons dan gerust een mailtje!

FAQ
Contact