MEET YOUR PERFECT MATCH

Ken je dat gevoel dat iedereen zegt: "Dit is echt top!", maar als je 't zelf probeert, denk je... "Euh, niet voor mij"? Wel, bij Het Land van Ooit draait het niet om wat iedereen leuk vindt, maar om wat perfect is voor jou. We hebben al 25 jaar ervaring met families en we hebben één ding geleerd: er is helemaal geen one-size-fits-all.

Wat je ook zoekt, we staan voor je klaar om de ideale match te maken!

DEMODAGEN 2024

Een kinderwagen uitkiezen is sowieso al een hele mijlpaal voor families, maar wij maken er echt een feestje van. Kom tijdens ons volgende speeddating events kijken of je valt voor een van onze favoriete kinderwagens... Wat doet jouw hart sneller slaan – een maatje voor spontane avonturen, een buddy om mee te gaan joggen, of toch liever gezelschap om de stad mee te verkennen? Schrijf je snel in en kom speed daten.

Klaar om de match van je leven te ontdekken?

Vind je tijdens onze datingevents jouw perfecte match? We geven bij elke bestelling van een kinderwagen een fles bubbels cadeau – want zo’n moment moet gevierd worden!

Bij aankoop van een volwaardige Bugaboo kinderwagen ontvang je 10% korting in de vorm van een shoptegoed + afhankelijk van welk model ontvang je : 

Fox 5 : gratis footmuff en organizer
Dragonfly : gratis footmuff en rain cover
Donkey 5 mono : 1 gratis footmuff en organizer
Donkey 5 duo : 2 gratis footmuffs en organizer
Donkey 5 twin : 2 gratis footmuffs en twin maxi cosi adaptor
Butterfly : gratis organizer zakje
Giraffe : bij aankoop van stoel + newborn + babyset en tray : gratis babykussen
Stardust : gratis lakentje

Het shoptegoed wordt meegegeven bij het afhalen van de kinderwagen.