Retourneren

Als het product niet aan de vereisten van de klant voldoet heeft deze het recht het product binnen de 14 dagen te retourneren.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering dient de klant zorgvuldig om te gaan met de bestelling en de verpakking. Als de klant de goederen nog wil kunnen retourneren zoals in deze paragraaf beschreven, mag de klant de artikelen enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of het artikel aan de wensen voldoet. Teruggestuurde goederen mogen niet gebruikt zijn. Als de klant de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde accessoires en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

De kosten voor het retourneren vallen volledig ten laste van de klant. Binnen de 30 dagen nadat HLVO NV de artikelen heeft ontvangen zal HLVO NV de volledige aankoopprijs terugbetalen op het rekeningnummer waarmee de online aankoop betaald werd (*). De terugbetaling zal enkel geschieden indien de artikelen na inspectie opnieuw als verkoopbaar worden beschouwd.

Om de retour snel en correct uit te oefenen, dient de klant de retour aan te melden via een e-mail naar webshop@hetlandvanooit.be met duidelijke vermelding van het verkoopnummer, factuurnummer en de artikelcode van het artikel dat de klant wil retourneren.

Retouradres:

Het Land Van Ooit
Koningin Astridlaan 82c
2550 Kontich
België

Uiteraard kan het artikel ook kosteloos teruggebracht worden naar onze winkel: Het Land Van Ooit, gelegen in de Koningin Astridlaan 82c, 2550 Kontich (BE). Openingsuren zijn terug te vinden op onze website www.hetlandvanooit.be
De klant kan in dit geval in ruil voor het artikel ofwel een geschenkbon ontvangen ofwel zal HLVO NV het bedrag terugstorten op het rekeningnummer waarmee de online aankoop betaald werd (*). Er wordt in geen geval cash geld teruggegeven in onze winkel.

Volgende artikelen vallen niet onder het retourrecht:
* artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
* specifiek voor de klant bestelde goederen
* geschenkbon/cadeaucheque

Afgeprijsde artikelen (solden) die via de webshop werden aangekocht en binnen de aangeduide termijn geretourneerd werden, zullen niet worden terugbetaald - u kan hiervoor wel een tegoedbon ontvangen.

(*) Terugstorting van het aankoopbedrag kan enkel gebeuren indien de aankoop en betaling online in onze webshop gebeurde.