WELKOM BIJ DE PLOOIBUGGY'S

Families die graag reizen, weten maar al te goed: de juiste kinderwagen is dé sleutel tot een geslaagde buitenlandse expeditie. Wie specifiek op zoek is naar een compacte, makkelijk opvouwbare en superlichte reisgezel – look no further! Kom snel de Joolz Aer+, Thule Spring en Bugaboo Butterfly ontdekken in de winkel...

Jarenlange expertise

Onze rijke geschiedenis is gevuld met het zorgvuldig selecteren van producten die perfect aansluiten bij de diverse levensstijlen en voorkeuren van onze klanten.

Uitstekende dienst na verkoop

Onze relatie eindigt niet bij de verkoop. Voor vragen, ondersteuning of advies na je aankoop, wij staan altijd voor je klaar.

Persoonlijk advies

Onze specialisten staan klaar om jouw gids te zijn in de zoektocht naar de perfecte kinderwagen, met aandacht voor jouw unieke situatie en behoeften.

JOUW AVONTUUR BEGINT HIER!

Het moment is aangebroken – je familie heeft een plooibuggy nodig! Dat is niet alleen een serieuze investering, maar een echte gamechanger voor jullie dagelijkse avonturen. Bij Het Land van Ooit snappen we dat als geen ander. Met onze jarenlange expertise hebben we echt àlle modellen de revue zien passeren, en zijn we klaar om elke familie te leiden naar hùn perfecte plooibuggy.

BUGABOO

Bugaboo is geboren om vernieuwend te zijn.
Meer info

THULE

Thule als expert in het outdoor leven.
Meer info

JOOLZ

Joolz is het merk voor échte ouders die niet te stoppen zijn.
MEER INFO

CYBEX

Cybex als modieus lifestylemerk.
Meer info

Babyplannen?

Onze ervaring staat voor je klaar.
Meer info Maak hier je afspraak