Mooi & gezond zwanger

Mooi & gezond zwanger

Voor het eerst zwanger of zit je al aan nummer twee of drie, ons lichaam is steeds op zoek naar een natuurlijk evenwicht. Gezonde voeding, extra veel vitaminen, niets is teveel maar wist je dat tijdens de zwangerschap de hoeveelheid bloed in je huid enorm toeneemt en je baby’s huid vijf keer dunner is dan die van een volwassene? Redenen genoeg voor een nieuwe workshop dus!

Ontdek Beautybabbels


Deze workshop geeft je inspiratie, nieuwe inzichten en een gezonde kijk
op duurzame huidverzorging.

We gaan eerst dieper in op de essentiële voedingsstoffen die onze huid nodig heeft. Nadien zoeken we op welke manier je je als (toekomstige) mama beter in je vel kan voelen en hoe we die vervelende (zwangerschaps) kwaaltjes verminderen.

Kortom, ga mee achter de schermen van de cosmeticawereld en leer met een kritisch oog te kijken naar de inhoud van al die mooie flesjes.

Duurtijd: 75 minuten

Prijs: €39 euro (Na het volgen van de workshop ontvang je een kortingsbon van 10% op alle Mushie & Naïf producten).

"Nu deze workshop mogen creëren is niet alleen een eer maar ook iets waar ik met heel veel plezier aan meewerk."
- Elke van Illuri

Het gezicht achter Illuri


Mijn naam is Elke, soulful ondernemer achter illuri en vooral trotse mama van 2. Heerlijk maar niet altijd even makkelijk.

De trigger naar een meer duurzame huidverzorging kwam er n.a.v. mijn ivf trajecten, de daarbij horende hoge dosis hormonen en lichamelijke vermoeidheid zorgde ervoor dat zowel m’n huid als lichaam pijlsnel veranderde en dat in negatieve zin.

Ik verplichte mezelf om ze van binnenuit te ondersteunen met de juiste antioxidanten, vitaminen, essentiële voedingsmiddelen en ze te beschermen tegen alle stress en negatieve invloeden van buitenaf. Nu jaren later ben ik meer en meer overtuigd dat een gezonde huid in een gezond lichaam meer doet dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk.