Over Het land van Ooit

Hoe het allemaal begon.

Het klinkt als een sprookje, en dat is het ook een beetje. Niet alleen voor de mensen die er 20 jaar geleden aan begonnen te schrijven, maar ook voor jullie, de ouders die hier komen aankloppen tijdens een zeer bijzondere periode in hun leven.

Het land van ooit

Ondertussen is Het land van Ooit veel meer dan dat. We willen je meenemen in een wereld waar we zorgvuldig uitgekozen kinder- en babyproducten en stijlbewuste ouders samenbrengen.

We bieden grote en kleine merken, minimalistisch met een grote designerwaarde.

Wat eerst een klein familiebedrijf was, groeide op 20 jaar tijd uit tot een kinderwinkel die ver buiten de provinciegrenzen bekendheid geniet.

Het geweldige team van Het land Van Ooit

En nu!

We willen je de schoonheid van onze collecties laten beleven, voelen en je vooral inspireren om deze unieke stijl ook mogelijk te maken in je eigen woning, zodat je de liefde voor design kan behouden. Ook met kleine kinderen thuis. Zo kunnen wij je dat extra vleugje geluk en energie bezorgen in je dagelijkse leven als ouders.

Of je nu al even bij ons bent of ons net hebt ontdekt, we nemen je graag mee op de wonderlijke reis van Het land van Ooit, waar we eindeloos willen combineren en inspireren.

Enjoy the journey, Team Het land van Ooit