Zomerse uitjes in eigen land

Trek erop uit met je kleintje!

Durf je de landsgrenzen nog niet goed oversteken? Geen probleem! Hier vind je wat inspiratie voor tripjes in eigen land.

Hofstade en Zuiderbad


Een vakantiegevoel in eigen land? Gevonden! Het domein sportvlaanderen Hofstade heeft het allemaal. Strand, water, speeltuintjes en een wandeldijk.

Waan je op Ibiza op het strandterras van Zuiderbad. Of bestel er je picknickmand en kies zelf je favoriete plekje uit onder de bomen, aan de speeltuin of op strand.

Vergeet niet vooraf te reserveren!https://www.zuiderbad.beDomein Tivoli Mechelen


Klimtorens, burchten, glijbanen en allerhande andere leuke speeltuigen zorgen voor uren speelplezier voor groot en klein. De allerkleinsten kunnen hun hartje ophalen in de zandbak of op de andere aangepaste speeltuigen.

Het boerderijpad met figuurtje Kadodder (de mascotte van Tivoli) is een leuk tussendoortje. Volg het bewegwijzerd wandel- en doepad waarbij Kadodder je meeneemt op een spannend avontuur doorheen de kinderboerderij.

Vrijbroekpark Mechelen


Reis deze zomervakantie langs planeten met bijzondere bewoners samen met de Kleine Prins. Word weer even kind en geniet ten volle van de magie.

Na het avontuur van de Kleine Prins kan je nog spelen in de speeltuin of iets drinken bij taverne Vrijbroekhof of brasserie 't Park.

Reserveren hoeft niet, kom gewoon wanneer je zin hebt.

Chocolate Nation


Zit het weer niet helemaal mee? Neem je kleintjes mee naar het chocolademuseum in Antwerpen. De rondleiding is helemaal op kindermaat, voorzien van audio en de nodige interactie. Als beloning om van al het lekkers af te blijven tijdens de rondleiding krijgen ze een zakje heerlijke Belgische chocolade.

TIP: zorg voor dubbel feest spoor per trein. De eindhalte is haast voor de deur van het museum. Je kan de rondleiding ook met een kinderwagen doen.

Ontdek hier wat je zeker niet mag vergeten op je tripje:

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post