WELKOM BIJ HET LAND VAN DE JUNIORKAMERS

Ontdek bij Het Land Van Ooit een ruim assortiment van babykamers. Met meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van stijlvolle kamers voor de allerkleinsten. Wij staan garant voor kwaliteit en comfort waarbij het opvolgen van de nieuwste trends niet uit het oog verloren wordt! Want slaap is alles, toch?

EXCLUSIEVE AANBIEDING!

Bij aankoop vanaf €1000 van meubels binnen 1 merk geniet je van een gratis levering over heel België. Bij een besteding van meubels binnen 1 merk vanaf €2000 ontvang je niet alleen een gratis levering aan huis, maar ook een gratis kwaliteitsvolle matras(*). Bovendien, bieden we samenwerking met een externe partij voor de professionele montage van de meubels, zodat jij je kunt richten op wat echt telt: als familie samen meer te beleven!

(*)bovenstaande actie is enkel geldig op Quax, Lifetime en Oliver Furniture.
(*)bovenstaande actie geldt enkel op je aankoop in de winkel, niet online.

LIFETIME

Onze kinderen zijn de toekomst.
Meer info

QUAX

Passie voor creatie zit in ons DNA.
MEER INFO

OLIVER FURNITURE

Kwaliteit en goed design gaan eeuwig mee.
Meer info

SEBRA

Populair door hun nostalgisch ontwerp.
Meer info

STOKKE

Niet enkel comfort maar ook hoogwaardig materiaal.
Meer info

JOUW AVONTUUR BEGINT HIER

Om het jou nog gemakkelijker te maken, biedt Het Land van Ooit flexibele betalingsmogelijkheden aan, inclusief de optie om met Klarna te betalen. Koop nu de kinderkamer en betaal later, zonder zorgen.

Jarenlange ervaring

Onze 25 jaar lange ervaring is getuige van onze passie en toewijding om alleen het beste te selecteren voor jullie familie.

Persoonlijk advies

Onze experts zijn er om jullie door het gehele proces te begeleiden, van het plannen tot aan de inrichting, met advies dat afgestemd is op jullie wensen en behoeften.

Voortdurende ondersteuning

Jouw reis met ons eindigt niet bij de aankoop. Voor elke vraag of advies nadien, staan wij klaar!

Welkom in de winkel

Wens je graag meer info? Je bent meer dan welkom in de winkel, zonder afspraak! Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u-18u.