LIFETIME

De LIFETIME Kidsrooms collectie heeft een verscheidenheid aan spannende bedden, van een avontuurlijk hutbed tot een hemelbed, praktische kajuitbedden en slimme hoge bedden, met veel opbergruimte.

EXCLUSIEVE AANBIEDING!

Wij begrijpen het belang van waarde voor onze klanten. Bij aankoop vanaf €1000 van meubels binnen 1 merk geniet je van een gratis levering over heel België. Bij een besteding van meubels binnen 1 merk vanaf €2000 ontvang je niet alleen een gratis levering aan huis, maar ook een gratis kwaliteitsvolle matras(*). Bovendien, bieden we samenwerking met een externe partij voor de professionele montage van de meubels, zodat jij je kunt richten op wat echt telt: als familie samen meer te beleven!

(*)bovenstaande actie is enkel geldig op Quax, Lifetime en Oliver Furniture.
(*)bovenstaande actie geldt enkel op je aankoop in de winkel, niet online.

CREËR JE KAMER VAN THUIS UIT

Creëer de junior kamer van je met onze online roomplanner van het merk Lifetime. Deze tool stelt je in staat om thuis in alle rust je ideale kinderkamer samen te stellen. Breng je ontwerp mee naar de winkel of werk samen met een van onze specialisten om je visie tot leven te brengen. Deze interactieve ervaring zorgt ervoor dat je elke hoek van de kamer optimaal benut.

Heb je jouw perfecte ruimte gecreëerd? Fantastisch! Volg deze stappen om jouw ontwerp met ons te delen:

-Ga in de roomplanner naar de optie 'delen'
-Maak een kopie van de URL
-Stuur deze URL naar ons via onderstaande button 'contacteer ons'.

Met deze link kunnen we een gedetailleerde offerte voor jou opstellen! Of doe je dit liever samen? Kom gerust langs in de winkel.

JOUW AVONTUUR BEGINT HIER!

Om het jou nog gemakkelijker te maken, biedt Het Land van Ooit flexibele betalingsmogelijkheden aan, inclusief de optie om met Klarna te betalen. Koop nu de kinderkamer en betaal later, zonder zorgen.

Wens je meer info? Neem contact met ons op of kom gerust langs in de winkel.

Lifetime

Breeze collection

Lifetime

Basic & single bed

Lifetime

4 in 1 bed

Lifetime

Beach House