Bezoek aan Numero 74

“Merken met een verhaal.
Daar houden we van bij Het land van Ooit."

Sinds 2019 verkopen we het exclusieve Spaanse mode-en lifestylemerk ‘Numero 74’ in onze winkel. Hun uitgebreide assortiment aan bedhemels, slingers, tipi’s, kussens, knuffels, ... wordt gemaakt van ultrazacht katoen en met respect voor locale tradities.

Twee jaar geleden opende het merk ‘Atelier n°74’; een inspirerende plek waar je allerhande workshops kan volgen en waar ook een shop & restaurant zijn ondergebracht.

Vol nieuwsgierigheid gingen we zelf de sfeer opsnuiven in Ibiza en spraken we met één van hun teamleden over het ontstaan en concept van het merk.

"Kan je ons wat meer vertellen over het ontstaan van Numero 74?"

“Het merk werd meer dan 10 jaar geleden opgericht. Tara, de oprichtster breidde lakentjes voor de kindjes van een vriendin en gaf hun kamer ook een echte vintage inrichting. Tara en haar vriendin vonden dit zo leuk om te doen dat ze beslisten om hier verder mee tegaan. En zo is Numero 74 ontstaan."

"Tijdens één van haar verblijven in Thailand, ontmoette Tara Manop, een tuk-tuk chauffeur. Dankzij hem leerde ze een groep vrouwen kennen die de ambacht reeds uitoefende en haar kon helpen om de collecties verder uit te bouwen."

“Alle items van Numero 74 voegen een vleugje verwondering & magie toe aan ons dagelijks leven en inspireren ons en onze kinderen om vrijuit te spelen en heerlijk weg te dromen."

"Wat is jullie concept?"

Al onze producten zijn handgemaakt en het volledige bedrijf wordt gerund door enkel vrouwen. Hier in het Atelier kan je al onze producten kopen maar we geven de mensen ook de mogelijkheid om ze zelf te maken.

“Hun collecties bestaan uit tijdloos & ultrazachte items in een warm kleurenpalet."

“Numero 74 heeft als missie het najagen van dromen.
Laat je kindje er alvast de mooiste dromen in beleven..."

Ga je binnenkort naar Ibiza? Plan dan zeker een bezoek aan n° 74. Het is meer dan de moeite waard!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post