Drink, snack & lunch

Onmisbaar als je kindje weer naar school gaat, is een handige brooddoos en snackdoosje voor zijn/haar boterhammen & groentjes en/of fruit. Kies – of beter: laat je kindje kiezen - voor een exemplaar dat tegen een stootje kan en er leuk uitziet.

Wij hebben brooddozen & snackdoosjes in verschillende formaten, hippe kleuren en prints zodat alles op een stijlvolle manier vers blijft. Vergeet ook zeker niet om een goede drinkbeker te voorzien die niet lekt zodat de rugzak van je kindje droog blijft.

Smakelijk!

1. Lunchbox met Klep Prehistoric Land

Deze handige lunchbox van Rex London heeft verschillende compartimenten en een klep voor extra stevigheid die je kindje gemakkelijk zelf open en dicht kan doen.

Ook verkrijgbaar met andere leuke dessins zoals bloemen, haaien, …

Match met bijpassende accessoires

2. Lunchbox Girls Rose Gold / Tiara Tiger

Zeg maar juwelendoosje tegen deze shiny lunchbox. Hij is gemaakt van roestvrij staal, is vaatwasserbestendig en wordt gesloten met een ‘old school’ elastiek met patch zodat het deksel goed blijft zitten.
 
Geen fan van tijgers? Ook racewagens, unicorns, … zitten in het assortiment van deze Jeune Premier lunchboxen.

Ontdek de items van Jeune Premier hier.

3. Lunchbox Jimmy Dino Hunter Green

Zie je liever een basic brooddoos, zonder uitbundige kleuren of prints? Dan is dit een fijn model. De lunchbox heeft 3 handige compartimenten, is gemaakt van roestvrij staal en heeft een gepoedercoate buitenkant, wat een mooie en gladde touch geeft. Ook is hij licht in gewicht. Ideaal dus voor je kindje!

4. Lunchbox Popsicles Desert Rose / Soft Coral

Met deze coole lunchbox gaat je kindje zonder twijfel elke dag vrolijk naar school. Met een handig klikdeksel om te openen en te sluiten. 

5. Lunchbox Coco Green

Deze stevige en duurzame lunchbox in de vorm van een krokodil is leuk én praktisch. Dankzij het verwijderbare tussenschot kan het eten van je kindje gescheiden worden. En het deksel van de brooddoos kan als bordje worden gebruikt. Hoe cool is dat!?

Match met bijpassende accessoires

Dit is O zo leuk!

Brooddoosbriefjes  

Wil je je kindje tijdens een schooldag graag laten weten dat je aan hem of haar denkt?

 Wil je tijdens de lunch een klein grapje maken of nog iets liefs zeggen?  
 
Steek dan een brooddoosbriefje in zijn/haar lunchbox. Zo kan je van op afstand toch iets liefs, grappigs, mooi of geruststellend laten weten. They will love it!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post