family editorial

It's a family business
- editorial -

- Wat doet iemand die bijna 7 dagen op 7 werkt op een vrije dag? Wij volgden Denis van Turnhout, mede- eigenaar van Het land van Ooit, en zijn gezin tijdens hun wekelijkse woensdagnamiddag routine. Zij deelden met ons hun onmisbare baby-en kinderproducten, tips om comfortabel te reizen én hun favoriete adresjes voor wanneer alleen genieten telt. -


Lees hier het volledige interview met Denis & Els
Foto's: Isabelle Vermeersch Tekst: Stefanie Ceulemans

Hi Denis, kan je ons om te starten wat meer vertellen over jouw gezin?

"Ik ben getrouwd met Els en samen 'runnen' we een bende van drie kinderen Pauline (12), Achille (9) & César (4) alsook een mini dierentuin met onze hond Edward, 2 cavia's (Cappuccino & Starbucks) en 5 wandelende takken :)"


Op woensdag is het jouw vrije dag. Hoe ziet zo'n dag er voor jou uit?

"Om 08u30 brengen Els en ik de kids naar school. Vervolgens zet ik me thuis aan mijn laptop en beantwoord ik de dringendste mails. Mijn vrouw Els werkt nog in de voormiddag. Wanneer zij thuiskomt, halen we samen César & Achille van school. Wij te voet, voor César neem ik de Like loopfiets van Doona mee."


12:00

"Rond 12u30 komt ook Pauline thuis van school, zij neemt al zelfstandig de bus, en dan lunchen we samen. Voor ons is dat moment echt genieten. "

12:30

"Na onze lunch samen, maken we ons klaar om Achille naar de hockey te brengen. Terwijl hij zich uitleeft in zijn hobby, maken Els & ik een wandeling met César & onze hond Edward."

14:00

"Terug thuis helpen we indien nodig de 2 oudste kinderen bij het maken van hun huiswerk. Daarna begin ik aan de voorbereidingen voor het avondeten en doen de kinderen elk 'n beetje hun eigen ding."

15:30


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post