HLVO x The Mocktail Club

Zo overleef je (stiekem) zwanger Kerst aan tafel.

Ben je nèt zwanger en wil je dat liever nog even voor jezelf houden tijdens de feestdagen? Hoewel een nieuw leven natuurlijk het mooiste geschenk ooit is; met de 4 tips onderaan kom jij onopgemerkt die feesten door!  

Wat is The Mocktail Club?  

The Mocktail Club serveert alcoholvrije cocktails op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.  

Verse vruchten en kruiden vormen de basis van de premium mocktails. De mocktails zijn ready to serve. Gewoon op ijs serveren en afwerken met de juiste botanical. Kwaliteit in een handomdraai.  

Het bijzondere aan The Mocktail Club?  

Naast het serveren tijdens de apero of brunch, kan je de 8 unieke smaken ook combineren bij elke gang van het menu, van apero tot dessert. Ook op een brunch of high tea is TMC het ideale alcoholvrije alternatief. TMC maakt jouw culinaire beleving net wat specialer, elk moment van de dag.  

Je bent al even zwanger en iedereen weet ervan

Verbergen is waarschijnlijk bijna onmogelijk met die prachtige bolle buik. Je hebt waarschijnlijk stilaan genoeg van de beperkte menu’s, de cola’s en watertjes op restaurant. Verwen jezelf en je familie dan deze feestdagen met de delicieuze mocktails van The Mocktail Club! Ze geven je meteen het gevoel iets heel feestelijk te drinken zonder één druppel alcohol. Je gaat zien dat je omgeving er ook naar gaat grijpen, zo lekker zijn ze!  

Je bent nog maar net zwanger (proficiat!)  

1. BOB-sleutel verzamelaar

Gaat het feest niet bij jou door? Dan kan je altijd de BOB-kaart trekken. Vaak zullen familieleden je toch aan het begin van het feest een glaasje aanbieden. Dit hoef je zeker niet te weigeren, dan wel stiekem te wisselen of aan de kant te zetten wanneer niemand kijkt.  

2. Partner in Christmas crime

Het is natuurlijk altijd makkelijker om dit geheimpje met iemand te delen. Jouw partner zal je bijvoorbeeld al makkelijk kunnen helpen om dat aangeboden glaasje leeg te drinken. Maar ook bij etentjes met vrienden kies je best één vertrouwenspersoon waar je samen op missie kan gaan. Een ritje naar huis met jou als BOB is dan misschien geen overbodige wederdienst? Ook wanneer die ene vriendin toch iets lijkt door te hebben, kan je partner in crime hierop inpikken om je te steunen!  

3. Schone schijn  

Je kan ook altijd een flesje 0% in je handtas verstoppen en je glas stiekem vullen met een non-alcoholische variant. Of the good old “ik ben antibiotica aan het nemen” truc, kan natuurlijk ook altijd! Een leugentje om bestwil kan ook best werken, wanneer je bijvoorbeeld een verhaaltje verzint waarbij je de dag ervoor een beetje te diep in het glas hebt gekeken misschien?  

4. Mocktails are always a good idea

Organiseer je zelf een feestje? Maak er dan een soort thema-avond van en serveer je gasten onvergetelijk lekkere mocktails tijdens het eten. Met deze Discovery box van The Mocktail Club kan je iedereen een ander smaakje laten proeven en heb je meteen een leuke activiteit gepland om de aandacht een beetje van je af te leiden! 😊