Ik ga op reis... eten & drinken

Wat zijn de must-haves en nice to haves binnen de rubriek eten & drinken? In deze blog verzamelen we al onze favorietjes om het onderweg zo proper en compact mogelijk te houden. Ready to go?

1. Geïsoleerde potjes en waterflesjes

Kies voor een geïsoleerd potje om fruit of snoepgroentjes in op te bergen, zo blijven ze langer warm of koud. Warme voeding kan tot 6u warm gehouden worden, koude voeding blijft 8u lang koud. Je hebt de keuze uit de diervriendelijke modellen van Liewood of de tijdloze potjes van Beaba. Naast de geïsoleerde potjes heb je ook de waterflessen die je drankje koel zal houden.

2. Don't mess with me

Hier zijn de afwasbare slabjes heel erg handig als je groenten/fruitpapjes geeft. Je hoeft er maar een tweetal mee te nemen en scheelt in je bagage. Gebruik je wasbare slabbetjes, dan mag je er in je handbagage toch wel een 4tal voorzien. (+ reken er ook nog enkele voor in je koffer voor op bestemming als je geen wasmachine voorhanden hebt)

Ontdek hier voor iedereen wat wils!

3. Let's picnic

Er is niets zo zalig om in openlucht te eten... Wil je het nog wat avontuurlijker maken? Dan is picknicken een heel leuk idee! Wat heb je hier allemaal voor nodig? Naast lichtgewicht bordjes, drinken in een thermos om koel te houden is een mooie koeltas ook super handig. De nieuwe collectie van Nobodinoz zorgen voor voldoende keuze.

4. Relax Babybjorn

De relax van Babybjorn kan handig opgeklapt worden om mee te nemen naar een weekendje zee of logeerpartij. Op die manier heb jij je handen vrij om rustig een fruitpapje of patatjes te geven (of om een aperitief te drinken). 😉 Ontdek de verschillende kleuren van babybjorn op onze website of hier in de winkel.

5. Mini chair

De Mini Chair is een handig ‘tuigje’ waarmee je iedere stoel in 1 minuut kan omtoveren tot een kinderzitje. Handig voor onderweg. Stop hem standaard in je luiertas en je kan je kind overal makkelijk aan tafel laten spelen of te eten geven.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post