Ik ga op reis... kleding

Never not comfy...

Zorg dat je comfortabele kleding kiest voor je kleintje. Zachte stofjes zoals katoen, spons,tetra,… en zorg voor laagjes zodat je de kleding kan aanpassen aan de omgevingstemperatuur (body, t-shirt, truitje + broekje, jasje). Naast kleding heb je uiteraard ook andere accessoires die niet kunnen ontbreken aan je koffer. Lees je mee?

1. Zonnebrillen

De zonnebrillen die je bij ons kan vinden hebben allemaal gepolariseerde glazen die de ogen 100% UV-bescherming bieden. We hebben voor elke outfit een matchy kleur! De zonnebrillen van Izipizi zijn tot 3 jaar voorzien van een siliconen bandje waardoor het brilletje goed blijft staan.

2. Zwemkledij/uv-pakjes

Laat je kleintje spelen in de zon met beschermende UV-kleding. Voor de allerkleinsten hebben we zwempakjes in 1 stuk maar zijn ze al groter, hebben we ook super leuke setjes. Zorg ervoor dat de UV-kleding goed aanpast voor het meest comfy gevoel van het kindje. Check zeker ook de super schattige bikini’s, badpakken en zwemshorten voor de kids!

3. Zonnehoedje/pet

Het hoofdje van je kindje kan je het beste beschermen met een pet of hoedje. Kies voor een model met een brede rand als je ook de ogen wil beschermen. Bij Liewood kan je voor allerkleinsten de zonnehoedjes verstellen in grootte en zijn ze voorzien van een bescherming in het nekje.

4. Sandalen

Sandalen waarmee je in het water kan, dat is de beste uitvinding? Kies voor luchtige, gemakkelijke sandalen met een stevige zool zoals Water Sandals, Liewood of Konges.

5. Zomerkledij

Wij zijn een grote fan van sponsen shortjes, t-shirts of onesies. Ze zijn super comfortabel en maken je kindje nog schattiger!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post