Ik ga op reis... onderweg

Een vakantie met de auto, vliegtuig of gewoonweg een stay-cation met enkele gezellige uitjes? Hoe je het ook draait of keer, er zijn enkele zaken die we niet kunnen wegdenken als we het hebben over het thema ‘onderweg’. Laten we deze samen ontdekken... 

1. Autostoelen

Wanneer we denken aan een autovakantie denken we uiteraard meteen aan een veilige en comfortabele autostoel. Deze worden opgedeeld in 3 groepen, afhankelijk van de leeftijd van je kindje.  

 

We hebben een selectie van autostoelen waar we 100% achter staan dus kom gerust eens langs in onze winkel om te weten te komen welke autostoel het meest geschikt is voor je kindje én jouw auto. Ook hebben we verschillende accessoires die de lange autorit wat aangenamer maken voor zowel jezelf als je kindje zoals een aeromoov inlegger, zonnescherm voor in de wagen, organizer,… Ontdek ze hier.

2. Plooibugy's

Tijdens een trip naar het buitenland maar ook wanneer we korte uitjes maken, is het van belang om een buggy te hebben die makkelijk opvouwbaar is, niet te veel plaats inneemt en tegen een stootje kan. Een plooibuggy voldoet aan die eisen. Je kan ‘m gebruiken vanaf je kindje 6 maanden oud is en zelfstandig rechtop kan zitten. Uiteraard bieden wij hierin ook een bepaalde selectie van merken aan zoals de plooibuggy op de foto, nieuwe Joolz aer+. Kom gerust een testritje maken in de winkel.  

3. Fietsen

Een avontuurlijke fietsvakantie gepland of op zoek naar een nieuw vervoermiddel zodat je meer kan genieten van het outdoor leven? Zorg er dan voor dat je goed bent uitgerust en je kindje veilig mee op de fiets kan. Wij raden aan om pas te gaan fietsen met je kindje van zodra het goed rechtop kan zitten. Je hebt dan de keuze tussen een fietsstoeltje of een fietskar. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei organiseren wij een demodag van Thule met leuke acties, meer info vind je terug op onze website. 

Is je kindje zelfstandig genoeg om zelf een loopfiets uit te proberen? Bekijk zeker onze selectie van een loopfiets of step. De Highwaykick is ideaal voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Dankzij de 2 voorwielen en 1 achterwiel, biedt de step zelfs de kleinste kinderen de mogelijkheid om zich veilig en comfortabel zittend te verplaatsen. Deze step kan zonder gereedschap worden omgebouwd.  

Nieuw! 
Sinds dit voorjaar hebben we een nieuw merk mogen verwelkomen binnen ons gamma, namelijk Vici. Dankzij de trappers is de loopfiets zo om te toveren tot een echte kinderfiets. Alle tools zitten inbegrepen zodat je geen extra materiaal nodig hebt. Vici is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar.

Tip: vergeet je kindje nooit een helm aan te doen als hij bij jou op de fiets zit of leert fietsen/steppen! Weet je niet waar te beginnen? Kom gerust langs in de winkel of bezoek onze website om de hoofdomtrek na te meten om de geschikte maat te vinden. 

4. Kinderdrager

Zijn jullie van plan een wandelvakantie te maken tijdens de zomermaanden? Dan is het handig om jezelf te voorzien van een kinderdrager. Hieronder zie je de kinderdrager van Minimeis. Plezier voor de kleintjes om alles te zien boven de grote mensen. Gemakkelijk voor de ouders om ze tot 18kg (!) comfortabel op uw schouders te kunnen dragen. Houden jullie binnenkort onze socials in de gaten? Er staat een leuke give-away op het programma. 

5. Draagzak

Mini Sling babydrager is zo klein en licht dat je hem altijd meeneemt in je luiertas. In deze heerlijk luchtige sling kun jij je kleine al meteen vanaf de geboorte ergonomisch dragen en hij is ook nog eens super simpel in gebruik. De draagzak is waterproof en kan tot 15kg gebruikt worden. 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post