Ik ga op reis... reiskoffer

Het verzamelen van jullie uitrusting is 1 ding maar nadien het in de koffer krijgen, dat is een ander paar mouwen. Bij vele wordt deze verantwoordelijkheid uitbesteed aan de papa! De kids willen vaak hun eigen trolley en handbagage... Maar ook de mama’s of papa’s hebben graag een handige tas voor op het strand. Zullen we samen een kijkje nemen in onze selectie?

Veel kindjes zijn graag op de hoogte wat gaat komen. Leg hen uit wat reizen inhoudt. Door je kindje het koffertje zelf te laten maken is dit voor je kindje al een goede voorbereiding. Vraag hem/haar zelf een kleurboekje uit te kiezen, een leesboek, knuffel enzovoort. Maar bedenk wel dat kindjes vaak niet zo goed kunnen kiezen en het liefst alles willen meenemen in hun koffertje. Maak daarom als ouder uit de selectie van je kindje nog een compactere selectie ;-).

De trolley’s van Konges, Liewood en Olli & Ella hebben naast een vlotte rijstijl ook nog eens een mooie uitvoering, win-win dus!

Als je met oudere kindjes reist, is het handig dat ze een eigen handbagage hebben. Daar kan je allerlei leuke spulletjes insteken voor hen te entertainen tijdens de vlucht/autorit. Ik denk aan een leesboek, kleurtjes (enkel de basiskleuren), kleurboek, Timio, speelkaarten, Ipad (downloaden op voorhand leuke filmpjes en apps voor als er geen wifi voorhanden is), favoriete knuffel, het favoriete dekentje, ooglapje. De rugzakjes van Liewood, Konges, sticky lemon zijn hiervan perfecte voorbeelden.

Uiteraard is er niet voor alles ruimte in de rugzak/trolley van je kindje denk bv.aan een melkpoederverdeeldoos, pampers, vochtige doekjes, zonnecrème, een geïsoleerd potje met fruit e.a. Wij hebben ook gedacht aan een mooie en handige weekendtas voor mama’s en papa’s.

Een rugzak zorgt ervoor dat je handen vrij zijn waardoor je probleemloos je kindje kan entertainen of de buggy kan voortduwen. Ben je geen fan van een rugzak? Dan is de weekendtas van childhome misschien wel iets voor jou. Naast het feit dat deze er fashionable uit ziet is deze ook voorzien van een koeltasje en grote opbergruimtes is deze ook afwasbaar.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post