Ik ga op reis... verzorgen

Tijd voor onze volgende categorie... Verzorging.

Ook op reis moet je kindje een badje krijgen, ingesmeerd en ververst worden.
Hierbij enkele tips om je beautycase zo compact mogelijk te maken.

1. Bubble time

Een lichtgewicht, draagbaar babybadje dat opvouwbaar is en niet veel plek zal innemen. Het badje is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen en kan je ook perfect gebruiken als verfrissing in de tuin tijdens warme zomerdagen.

2. EHBO kit

De First Aid Kit Family is een uitgebreide en complete EHBO-set. Perfect voor gebruik in en rond het huis en om mee te nemen op dagtrips en korte of langere reizen.

3. Travel kit

Niet veel plaats meer in je toilettas? No worries: Naif heeft een travelkit met producten in handig reisformaat, dus makkelijk mee te nemen en geen gedoe bij de douane. Alle essentials voor op vakantie of logeerpartijtje in een toilettas van wasbaar karton (Inhoud: Shampoo 30 ml, Bodylotion 30 ml, Wasgel 30 ml & Badschuim 30 ml).

4. Badjassen en poncho’s

Als je kindje uit het water komt is er niets zo gezellig om een lekker warme poncho of badjas aan te trekken. De badjas kan ook perfect worden gebruikt na een badje. We hebben een leuke selectie van Liewood, Koeka & Timboo.

Tijdens de super leuke activiteiten die je gepland hebt tijdens de zomermaanden mogen we niet vergeten dat je kindje langdurig blootgesteld wordt aan de zon. Je kindje insmeren met een hoge beschermingsfactor is daarom een must! De producten van naif zijn daarom onze nummer 1 wat betreft de zonnecreme. Lees er over op onze website!

Verzamel alle in een praktische toilettas. Wij hebben een mooie selectie waartussen je ongetwijfeld een leuk exemplaar zal vinden.

Een lange autorit voor de boeg? Dan is er uiteraard af en toe nood aan een sanitaire stop. De carry potty’s zijn voorzien van een handig handvat om mee te nemen en zijn ook nog eens licht in gewicht.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post