Ik ga op reis... waterpret

Het zijn nice-to-haves maar geef eerlijk toe... Op warme zomerdag is er niets zo heerlijk om verfrissing op te zoeken. Ontdek hieronder de verschillende kleurrijke accessoires die waterpret nog nooit zo leuk hebben gemaakt!

1. Zwembaden

Zwembadjes hebben we in allerlei kleuren en modellen... Voor de allerkleinsten zijn de kleine versies met een zonnescherm wel interessant zodat ze minder in aanraking komen met de zon. Als ze wat ouder worden zal de oppervlakte van het zwembad ruimer zijn aangezien de kids wat actiever worden! 😉

OPGELET: Gebruik een zwembad altijd onder toezicht van een volwassene.

2. Zwembandjes & zwemvesten

Vanaf een jaar kunnen kindjes een zwemvest aandoen zodat ze vrij kunnen bewegen in het water. De zwemvesten van Konges bestaan in 3 maten : 1-2jaar, 2-4jaar, 4-6jaar. De stoere dino die je hieronder ziet zorgt ervoor dat je kindje veilig boven blijft. Vanaf de leeftijd van 3 jaar (18kg) kan een kindje ook gebruik maken van zwembandjes. Ontdek de verschillende zwemvesten van Konges en Sunnylife.

3. Zwemzitjes

Ben je nog niet comfortabel bij een zwemvest? Dan kan een zwemzitje een ideale oplossing zijn voor jullie. De zwemvesten van Konges kunnen vanaf 1jaar (ongeveer vanaf 11kg) tot 2 jaar gebruikt worden. Wil je de allerkleinsten ook al laten kennis maken met het water? Vanaf ze zelfstandig kunnen zitten kan je gebruik maken van de zwemzitjes van Swim essentials. De 1ste maat start van 0kg en gaat tot tot 11kg.

4. Zwemaccessoires

Maak het zwemavontuur van je kindje nog leuker met enkele bijhorende accessoires zoals zwemvliezen, een zwembril, luchtmatras of onderwatercamera.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post