Samen koken met de beste framily ooit

Op zoek naar een origineel geschenk voor onder de kerstboom? De keukenschorten van Ooit hebben naast hun kwalitatief design, een mooie geborduurde opdruk die voor elke framily van toepassing kan zijn; oma, opa, meter, peter, mama, papa en uiteraard hebben we ook een formaatje voor de kinderen voorzien.  

Willen jouw kleine (b)engels graag al eens meehelpen in de keuken? Maak de activiteit compleet met deze leuke keukenschorten van onze eigen lijn Ooit. Bovendien is dit ook een origineel geschenk voor alle hobbykoks in de familie. Of misschien wil je wel een zwangerschapsaankondiging maken met Kerst? Met deze leuke oma, opa, meter & peter schorten maak je ineens op een mooie manier hun nieuwe rol in de framily bekend!  

De schorten zijn uiteraard niet alleen handig wanneer je kleine sous-chefs meehelpen in de keuken, maar ook wanneer ze hun creativiteit boven halen.  

Met de schort kan je toch al enigszins de kledij onder de schort beschermen van geverfde, gelijmde of gestifte vingertjes. Ontdek hier al het knutselmateriaal op onze shop.