Overzicht vacatures

The best time for a new beginning is now!

Wat eerst een klein familiebedrijf was, groeide na bijna 25 jaar uit tot een kinderwinkel die ver buiten de provinciegrenzen bekendheid geniet.
Het land van Ooit wil met zijn uitgebreid aanbod aan baby- en kinderartikelen het vertrouwen van jonge ouders verdienen door hen met raad en daad bij te staan tijdens deze nieuwe, onvergetelijke reis met een baby erbij.

Denk je dat werken bij Het land van Ooit iets voor jou is? Klik dan snel door naar onze openstaande vacatures.

Misschien tot binnenkort?

HR Manager - Deeltijds contract

Om ons bedrijf verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een HR manager die samen met het management strategische beslissingen neemt en de opvolging doet van het volledige HR beleid.

Als HR manager ben je het eerste aanspreekpunt bij het voltallige team wat betreft personeelszaken en garandeer je een vlotte samenwerking.

Lijkt dit je wel iets? klik dan snel op onderstaande knop en kom meer te weten!

Geboortelijst medewerker - Voltijds contract

Het land van Ooit is op zoek naar iemand die samen met de klant geboortelijsten samenstelt. Jij zal ouders (in wording) door middel van de nodige opleidingen begeleiden en adviseren. Lijkt dit iets voor jou?

Een oog voor detail, een alleszeggende glimlach en een fijne uitstraling zijn een must om mee te werken aan de groei van Het land van Ooit.

Lijkt je dit iets, klik dan snel op onderstaande knop voor meer informatie en om te solliciteren!

Verkoopmedewerker – Voltijds contract

Het land van Ooit is op zoek naar een medewerker die samen met de collega's van onze winkel een echte parel maakt. Zit verkopen je in het bloed en sta je graag klaar voor ouders (in wording) om hen de beste service te bieden?

Een oog voor detail, een alleszeggende glimlach en een fijne uitstraling zijn een must om mee te werken aan de groei van Het land van Ooit.

Lijkt je dit iets, klik dan snel op onderstaande knop voor meer informatie en om te solliciteren!

Spontaan Solliciteren?

Ben je verknocht aan onze winkel?Wil je graag meeschrijven aan ons groeiverhaal maar zie je niet meteen een vacature staan die je ten volle op het lijf geschreven is? Wij staan altijd open voor nieuwe mensen dus waag zeker je kans.

Stuur een mailtje naar astrid@hetlandvanooit.be en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek indien we naar jouw profiel op zoek zijn.