Overzicht vacatures

The best time for a new beginning is now!

Wat eerst een klein familiebedrijf was, groeide in meer dan 20 jaar tijd uit tot een kinderwinkel die ver buiten de provinciegrenzen bekendheid geniet. Het bedrijf biedt een groot maar met precisie geselecteerd aanbod kwalitatieve baby- en kinderartikelen aan. Tegelijkertijd wil Het land van Ooit het vertrouwen van jonge ouders verdienen door hen met raad en daad bij te staan tijdens deze nieuwe, onvergetelijke reis met een baby erbij.

Denk je dat werken bij Het land van Ooit iets voor jou is? Klik dan snel door naar onze openstaande vacatures.

Misschien tot binnenkort?

Medewerker Onthaal (Kassa & Geboortelijstenbalie)
Voltijds contract

Voor ons team van Kassa & Geboortelijstenbalie zijn we op zoek naar iemand die klanten ontvangt en adviseert bij hun aankopen, maar ook de volledige verwerking in de kassa doet zoals het afrekenen en uitschrijven van geschenkbonnen.

Een oog voor detail, een alleszeggende glimlach en een fijne uitstraling zijn een must om mee te werken aan de groei van Het land van Ooit.

Lijkt je dit iets, klik dan snel op onderstaande knop voor meer informatie en om te solliciteren!.

Spontaan Solliciteren?

Ben je verknocht aan onze winkel? Wil je graag meeschrijven aan ons groeiverhaal maar zie je niet meteen een vacature staat die je ten volle op het lijf geschreven is?

Stuur dan een mailtje naar astrid@hetlandvanooit.be en wie weet nodigen we je wel eens uit voor een gesprek indien we naar jouw profiel op zoek zijn.