Overzicht vacatures

The best time for a new beginning is now!

Wat eerst een klein familiebedrijf was, groeide in meer dan 20 jaar tijd uit tot een kinderwinkel die ver buiten de provinciegrenzen bekendheid geniet. Het bedrijf biedt een groot maar met precisie geselecteerd aanbod kwalitatieve baby- en kinderartikelen aan. Tegelijkertijd wil Het land van Ooit het vertrouwen van jonge ouders verdienen door hen met raad en daad bij te staan tijdens deze nieuwe, onvergetelijke reis met een baby erbij.

Denk je dat werken bij Het land van Ooit iets voor jou is? Klik dan snel door naar onze openstaande vacatures.

Misschien tot binnenkort?

Medewerker Onthaal (Kassa & Geboortelijstenbalie)
Voltijds contract

Voor ons team van Kassa & Geboortelijstenbalie zijn we op zoek naar iemand die klanten ontvangt en adviseert bij hun aankopen, maar ook de volledige verwerking in de kassa doet zoals het afrekenen en uitschrijven van geschenkbonnen.

Een oog voor detail, een alleszeggende glimlach en een fijne uitstraling zijn een must om mee te werken aan de groei van Het land van Ooit.

Lijkt je dit iets, klik dan snel op onderstaande knop voor meer informatie en om te solliciteren!.

Administratief medewerker Boekhouding
Deeltijds contract

Voor de groep rond het familiebedrijf Het land van Ooit zijn we op zoek naar iemand die zowel boekhoudkundige als administratieve taken op zich neemt en uitvoert.

Hiervoor zijn we op zoek naar een administratieve knobbel die zich comfortabel voelt tussen cijfers en fiscaliteit en die graag werkt in een dynamische onderneming.

Als je je kan terugvinden in onderstaand profiel, klik dan snel op onderstaande knop voor meer informatie en om te solliciteren!